Despre noi

 

Producem mobilier din anul 2007.

Producţia de mobilă sub brandul "casa Neciu" a început o dată cu retehnologizarea atelierului din comuna Crângeni, Rosiori de Vede, cu utilaje de ultimă generaţie.

Lucrăm cu utilaje moderne de la cele mai faimoase firme italiene producătoare de utilaje pentru producţia de mobilier: Casadei, Vitap, Italmac, Schelling, Bi-matic, etc.

Producem mobilier din pal melaminat, MDF, HPL si mobilier tapiţat pentru locuinţe şi spaţii comerciale, pensiuni, hoteluri, restaurante, etc.

Începand cu anul 2014, firma produce şi tâmplărie pvc şi geam termopan, înfiinţând un atelier dotat cu cele mai moderne utilaje de la Ylmaz.

Producem mobilier de serie cât şi mobilier la comandă, scopul nostru fiind de a lăsa cât mai mulţi clienţi mulţumiţi.

Mobila "casa Neciu" este fabricată din materiale de calitate furnizate de Egger, Kronospan, Kastamonu, Arabesque, Trady, Internationalservice, Accesoriagroup, Sea, Magic Myg, Acs Global, Eurofoam, Gin Gin Flex, Geladi, Parisgold, Depozitul de scaune, etc.

Mobilierul comercializat de noi este producţie proprie dar şi import Polonia, Italia, Bulgaria, Turcia şi China, atât către consumatorul final cât şi către revânzători

Dispunem de personal calificat şi experimentat, scopul final fiind "client mulţumit".

Avem echipe de designeri, consultanţi şi montatori. Fiecare lucrare îmcepând cu măsurătorile şi terminând cu montajul.

Livram si montam mobilier pe toata raza judetului Teleorman.

Livram mobilier in toata tara cu transport curier sau transport CASA NECIU .

 

Cu noi ideile dumneavoastra devin realitate!!!